dimecres, 8 d’abril del 2015

L'antic convent dels Dominics (Dalt Vila) acull dissabte el segon concert de música de cambra de la Fundació Albéniz


Concert de cambra Fundació Albéniz El Quintet Orfeo, compost per instruments de vent, interpretarà peces de Pavel Haas, Giulio Briccialdi, Jean Françaix i Denes Agay a la Sala del Refetori.

La Sala del Refetori de l'antic convent dels Dominics acollirà aquest dissabte a les 20 hores el concert 'II Cicle de Música de Cambra a les Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya'. La regidora de Cultura i Patrimoni, Lina Sansano, ha presentat aquest dimecres aquesta actuació, l'entrada és gratuïta, i que oferirà el Quintet Orfeo.

Aquest esdeveniment forma part d'un cicle de concerts organitzat pel Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya (GCPHE) en col·laboració amb la Fundació Albéniz i l'Escola Superior de Música Reina Sofia, gràcies a un conveni signat entre les dues primeres entitats, i portarà una selecció de la millor música de cambra a espais històrics, civils i religiosos de les urbs del grup.

El Quintet Orfeo està integrat per Paula Martínez (flauta), Mercedes Guzmán (oboè), Carlos Ferreira (clarinet), Daniel Mota (fagot) i Pau Català (trompa), i interpretarà peces de Pavel Haas, Giulio Briccialdi, Jean Françaix i Denes Agay.

El concert tindrà lloc dissabte, dia 11 d'abril a les 20 h. al Refectori. Ajuntament d'Eivissa (Dalt Vila). L'entrada serà gratuïta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada