Què és Eivissa Cultural?

Eivissa Cultural és una web que recull la informació dels esdeveniments culturals a Eivissa d'una manera centralitzada i que la posa a l'abast de tota la ciutadania.

La seua conveniència ve donada per l'actual situació en què la informació cultural està segmentada i repartida per diferents mitjans de comunicació, webs i blogs, i és complicat saber, de vegades, si hi haurà un cert esdeveniment o fins i tot quan serà.

D'altra banda, de vegades les programacions culturals que realitzen les diferents entitats culturals d'Eivissa se superposen les unes amb les altres, i així trobam unes dates plenes d'esdeveniments i unes altres completament buides. Aquesta eina permetrà coordinar millor i amb més eficàcia les iniciatives.

Per tot l'anterior es pretén coordinar els esforços de tipus cultural que realitzen el Consell d'Eivissa i els ajuntaments de l'illa, i per tant s'ha posat en funcionament la col·laboració entre totes aquestes administracions així com també es deixa la porta oberta a col·laboracions d'altres entitats culturals illenques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada