dimecres, 22 d’abril del 2015

Activitats de l'Ajuntament d'Eivissa per la Diada de Sant Jordi

La Biblioteca Municipal d’Eivissa ha preparat un intens programa d’activitats per a aquest 23 d’abril, Diada de Sant Jordi: per una banda, entre les 10h i les 13’30h i de 17 a 20’30h, al passeig de Vara de Rei es podrà gaudir de la ‘Biblioteca al carrer’, amb la instal·lació de la biblioteca infantil al cap del passeig de s’Alamera. A les 19h, hi haurà ball pagès a càrrec de la Colla de sa Bodega, i a partir de las 19’30h, la contacontes Neus Montero oferirà una ‘Tarda del conte’ especial amb contes de Hans Christian Andersen en la commemoració del seu 210è aniversari.

Per altra banda, diferents autors eivissencs o residents a l’illa, signaran exemplars de les seues obres a l’envelat instal·lat al passeig. De 12h a 13h el torn serà per a Nora Albert, amb la seua obra Fràgils naufragis; Toni Cardona, amb Contacontes velles d’Eivissa i Formentera; Ben Clark amb La Fera i Vicente Serra Torres amb El abismo ‘Raíces pitiusas’.

A la tarda, de 18h a 19h, serà el torn per a Joan Cardona amb Els lligams del carnisser; Paquita Cardona amb Madeline; Chryssula Kokossulis amb Emmetzinat, Premi de Poesia Ciutat d'Eivissa 2013 editat per Balàfia i l'Ajuntament d'Eivissa; Mon i Susan amb Un tast d'ones (poesia musicada); Cristina Miguelez amb el seu llibre Sabores de la memoria, editat per Balàfia amb el suport de l'Ajuntament d'Eivissa, i Pep Xomeu amb Vendes, pous i fonts de Sant Carles de Peralta.

Per últim, de 19h a 20h serà el torn per a Manuel vega, autor de La huida del teniente Alali Messaoud, publicat per Edicions Aïllades amb el suport de l’Ajuntament d’Eivissa; Vicente Marí Juan, amb l’obra Tu nombre me recuerda a ti; Esperança Marí amb Vuit anys al Parlament Balear, Cristina Amanda Tur (CAT) amb El hombre de paja. El crimen de Benimussa; i Santi Moreno, Artur Parron i Francisa Riera, amb text de Xicu Lluy, amb Memòria contra l’oblit. Les fosses de la guerra civil a Eivissa i Formentera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada