dijous, 6 d’octubre del 2016

L'antiga Comandància Militar acull l'exposició 'El bosc del Mediterrani' amb imatges de Joan Costa sobre la posidònia


Aquest dijous a les 20 hores es celebrarà a l'antic edifici de la Comandància Militar la inauguració oficial de l'exposició 'El bosc del Mediterrani', amb imatges submarines del fotògraf Joan Costa sobre la posidònia i les espècies que l'habiten. En total, es tracta de 32 imatges que es poden contemplar al passadís principal de la planta baixa i el primer pis de l'edifici, actual seu de la UIB a Eivissa.

Les espectaculars imatges submarines que conformen l'expedició han estat captades en aigües pitiüses pel fotògraf eivissenc Joan Costa. Recordem que Costa és un dels més prestigiosos especialistes en fotografia científica -especialment, la submarina-, el que l'ha portat a ser el fotògraf oficial de l'expedició Malaspina (2010), amb l'objectiu de registrar l'impacte del canvi global als oceans. Precisament, pel treball realitzat amb l'expedició Malaspina, Costa va obtenir el segon premi en la categoria de Natura del prestigiós concurs World Press Photo 2012.

"L'objectiu d'aquesta mostra fotogràfica és arribar al màxim possible de visitants, perquè gaudeixin d'un paisatge sorprenent i encisador", ha explicat el conseller d'Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut, David Ribas, qui ha valorat que "la bellesa d'aquestes imatges ajuda a prendre consciència de la importància de la posidònia i de la necessitat que tots ens impliquem per salvar a aquest tresor de les amenaces i destrucció que pateix".

L'exposició es pot veure a l'antic edifici de la Comandància Militar, carrer del Calvari, 1, des de demà i fins el primer trimestre de 2017.

Durada: des del 06 de octubre fins el 31 de març de 2017.
Lloc de celebració: Antiga Comandància Militar
Adreça: Carrer del Calvari, 1 (Eivissa)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada