dimarts, 11 d’octubre del 2016

Biblioteca Pública Insular d'Eivissa: Exposició bibliogràfica ("Expressa't") i laboratori de teatre físic (masterclass d'Inés Sarmiento)


Activitats del mes d'octubre a la Biblioteca Pública Insular d'Eivissa:

Expressa't es la paraula que fa de fil conductor per les activitats que està desenvolupant la Biblioteca Pública Insular d'Eivissa (edifici de Cas Serres) durant tot el mes d'octubre, dedicades a conèixer millor el nostre cos com a element de comunicació.

Durant tot el mes s'ha muntat una exposició bibliogràfica que recull llibres de la biblioteca que ens permeten veure cóm s'expressem a través del cos i cóm podem fer-lo servir per millorar les nostres relacions i inclòs la nostra vida professional: El lenguaje corporal: proyectar una imagen positiva, de Judi James; Més que paraules: el poder de la comunicació no verbal, de Miles L. Patterson; La comunicación no verbal: el cuerpo y el entorno, de Mark L. Knapp...

Igualment s'ha organitzat una masterclass de teatre físic amb Inés Sarmiento amb la intenció que els participants treballin per a ser conscients del seu cos, de la seua ubicació en l'espai i del que transmeten a través d'ell, adquirint eines que els ajudin a mostrar el pensament i l'emoció a través del moviment.

Aquesta masterclass tindrà lloc a l'auditori de l'edifici de Cas Serres, on està ubicada la biblioteca, el proper dissabte 15 d'octubre, entre les 10.30 i les 13.30 hores. Les vint places que es varen preveure ja estan cobertes, des que a principi d'octubre es va obrir el termini d'inscripció, però vist l'interès no es descarta programar periòdicament aquest tipus de tallers dins de les activitats de la biblioteca.

Ines Sarmiento és llicenciada en interpretació gestual per la Real Escuela Superior de Arte Dramático (Madrid). Ha estudiat dansa contemporània, dansa contact improvisació i dansa Butho. Actualment dóna classes de teatre i dirigeix la companyia El Milagro de la Niña.

Amb aquestes exposicions i activitats la Biblioteca Pública Insular d'Eivissa cerca sempre donar a conèixer els seus serveis i la seua col·lecció, que està a l'abast dels ciutadans. La biblioteca està oberta al públic de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 16 a 21 hores i els dissabtes de 9 a 14 hores i a través de la seua pàgina web es pot accedir a tota la informació i a molts de serveis oferits a través de la xarxa: consulta de catàleg, renovacions de préstecs, sol·licitud d'adquisicions, préstec de llibres electrònics, reserves, sol·licituds de préstecs interbibliotecaris, etc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada