divendres, 14 d’octubre del 2016

Festes de Sant Carles de Peralta

Ja estan en marxa les festes patronals de la Parròquia de Sant Carles de Peralta. Fins el 20 novembre hi haurà oportunitat per a gaudir amb actes com la II Jornada del Calamar, el monòleg de l’humorista Salomón, el correfoc dels Mals esperits o diferents actuacions musicals, culturals i proves esportives.

Les festes de Sant Carles d’enguany mantenen algunes de les activitats que les caracteritzen i les diferencien de la resta, com ara la ‘cursa espartana’ (i de disfresses) Sant Carles Xtreme o el singular esbojarrat Gran Prix Pagès de Pitiüses Autèntiques, que es celebraran el 19 de novembre. També es celebrarà, després de l’èxit de l’any passat, la segona edició de la Jornada Gastronòmica del Calamar, que serà el proper 29 d’octubre a partir de les 13.00. En aquesta ocasió es comptarà amb la participació de les confraries de pescadors de Vila-Santa Eulària des Riu i de Sant Antoni.

Els aficionats al teatre enguany podran gaudir de les obres ‘El Petit Príncep’, a càrrec del Taller de Flauta Dolça Albarca (22 d’octubre) i ‘Olimpiadas Río en Ibiza 2016’ de Vaporustedes (30 d’octubre). I en quant a la música, enguany es podrà gaudir de Canallas del Guateque i Tributo Héroes Band (versions d’Héroes del Silencio) el dia 29 d’octubre, una Flower Power el dia 31, MASHUP a l’endemà i Erisalsa el dia 4. També hi haurà concert del Cor Parroquial i de Veus de Peralta.

Com sempre, els dies més destacats seran el festiu 1 de novembre i el dia del Patró, el 4 de novembre. A la primera jornada hi haurà vehicles clàssics, missa, homenatge als majors i actuació folklòrica amb la Colla de Ball Pagès de Sant Carles de Peralta i el grup Coros y Danzas el Encinar, de la localitat Navalmoral de la Mata (Càceres). Ja per la nit, monòlegs amb Salomón (Club de la Comedia Paramount Comedy) y ball amb Eividance.

Pel que fa al dia gros, els actes s’iniciaran a les 12.00 hores amb la missa i la processó, a la qual seguirà el ball pagès i una degustació de productes típics. A la nit, a més del concert d’Erisalsa, a partir de les 23.00 hores hi haurà un correfoc a càrrec de la Colla de Dimonis es Mals Esperits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada