dimecres, 8 de febrer del 2017

Teatre - Un Tramvia anomenat Desig (Auditori de Cas Serres)

El proper diumenge 12 de febrer a les 18.30 hores, l'Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres acollirà la representació teatral 'Un tramvia anomenat desig' de Tennesee Williams, a càrrec de la companyia El Somni Produccions.

El text de Williams, molt conegut gràcies a l'adaptació cinematogràfica que va ser interpretada per Marlon Brando i Vivien Leigh, arriba en una versió dirigida per Sergio Baos i interpretada per Alexandra Palomo, Marga López, Rodo Gener i Joan Manel Vadell. "Aquesta obra és un clàssic contemporani, que parla des dels budells, del fràgil equilibri en el que estam tots. Qualsevol fet, per petit que sigui, pot fer esclatar la bomba, pot fer brollar la violència que viu dins nosaltres", explica el director, Rodo Gener, al programa de l'obra.

Aquesta funció forma part del circuit TALENTIB 2017, del que forma part el Consell d'Eivissa, i que té com objectiu donar a conèixer el talent i la creativitat de les companyies i els artistes de les Balears. El preu de les entrades és de 15 euros a taquilla o 8 euros si es compren anticipadament. Informació i reserves, al telèfon 680 104 856.

Aquest espectacle forma part de la programació estable de l'Auditori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada