dijous, 23 de febrer del 2017

El Dia de les Illes Balears se celebrarà amb actes culturals, esportius i lúdics als cincs municipis de l'illa


L'1 de Març, Dia de les Illes Balears, se celebrarà a l'illa d'Eivissa amb activitats culturals, esportives i lúdiques programades als cinc municipis de l'illa. El programa festiu, elaborat pel Consell d'Eivissa amb la subvenció del Govern de les Illes Balears, inclou actes per a tots els públics, amb l'objectiu que promoure la commemoració de l'aprovació de l'Estatut d'Autonomia amb propostes per a tots els públics i totes les edats.

La música tendrà un paper destacat i molt variat, amb el concert a Sant Antoni de Dr. Trapero i Projecte Mut dissabte dia 25 de febrer, i els concerts i cantates de Johann Sebastian Bach que acollirà l'església de Puig d'en Valls diumenge dia 26, i el concerts de Guineu i León Manso a Sant Josep el dia 28. Per als més joves hi haurà diferents activitats, tant lúdiques com esportives, mentre que l'Hipòdrom de Sant Rafel, com és tradicional, acollirà les activitats centrals de la celebració de l'1 de Març, amb el discurs institucional del president d'Eivissa, Vicent Torres, i la celebració del trofeu de trotons, exhibicions de carros, mercat artesanal i dinar popular.

Les estrelles convidades són els exjugadors de bàsquet Audi Norris i Joe Arlauckas, que faran diferents exhibicions els dies 4 i 5 de març als pavellons des Pratet i sa Real.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada