dimarts, 14 de febrer del 2017

La Banda Municipal de Música de Santa Eulària des Riu ofereix un concert amb bandes sonores de pel·lícules amb motiu de les festes patronals

La Banda Municipal de Música de Santa Eulària des Riu oferirà aquest dissabte el seu tradicional concert de les festes patronals, un recital que enguany estarà dedicat íntegrament a algunes de les peces més rellevants o conegudes fetes per a servir de banda sonora a diferents pel·lícules.

La cita amb la formació, dirigida per Jaume Manuel, serà dissabte 18 de febrer a partir de les 20.00 hores al Palau de Congressos i l’entrada serà gratuïta, tot i que es recorda que el nombre de places és limitat a l’aforament de l’auditori.

El concert està plantejat com a un homenatge al setè art i vol recollir algunes de les peces instrumentals que més fàcilment poden ser reconegudes pels oients de totes les edats. Així, s’interpretaran els temes principals composats per a clàssics com ‘Cinema Paradiso’ o ‘Memorias de Africa’, al temps que també sonaran peces de films del gènere d’aventures com ara ‘Star Wars’, ‘Indiana Jones’ o ‘Superman’. L’èpica simfònica dels grans herois estarà present també amb altres peces com ara la banda sonora de ‘Capità Amèrica’.

Per tal que el concert pugui arribar a tots els públics, també s’inclouran algunes peces del gènere d’animació fetes per Disney i Pixar.

Les interpretacions aniran acompanyades de la projecció d’imatges referents a les diferents pel·lícules homenatjades en aquest concert que forma part de la programació habitual de la Banda Municipal de Música.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada