dimecres, 1 de febrer del 2017

L'Auditori de Cas Serres acull 'Crotch', un espectacle de dansa i teatre sobre la identitat de gènere

Aquest diumenge 5 de febrer, a les 20 hores, l'Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres presentarà l'obra 'Crotch', un espectàcle multidisciplinar que inclou dansa, teatre i performance, i que reflexiona sobre la identitat de gènere.

'Crotch' és una producció de la companyia Baal i arriba a Eivissa després d'obtenir un gran èxit a la seva presentació a la Fira de Teatre de Tàrrega del passat mes de setembre. Segons explica la companyia al dossier de presentació, l'obra pretén "aportar llum i donar visibilitat a cossos i a pensaments desobedients i dissidents, a l'aceptació de la sexualitat, la desaparició del gènere així com la presentació de l'experiment de que en un mateix cos tots podem ser dones, homes, i tot el que es trobi en el continuu que va de l'un a l'altre".

L'espectacle és una creació de Catalina Carrasco, dirigit per Gaspar Morey, i està interpretat per Catalina Carrasco, Elena Lalucat i Reinaldo Ribeiro. A més, en totes les seves representacions també inclou la participació de membres del col·lectiu LGTB de la ciutat on es presenta l'obra. 'Crotch' arriba gracis al Circuit Talentib, una iniciativa del Govern Balear amb la col·laboració del departament d'Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell d'Eivissa, que té com objectiu donar a conèixer la feina dels creadors i artistes de les Balears.

El preu de les entrades és de 8 euros l'anticipada -es poden adquirir de 12 a 14 hores i de 17.30 a 19.30 hores a l'aula 9 del primer pis del centre Sociocultural de Cas Serres- o 15 euros a taquilla. Per a més informació i reserves es pot cridat al telèfon 680.104.856.

Més informació de la programació cultural a Eivissa a eivissacultural.blogspot.com

Organitza: Circuit Talentib

5 de febrer, de 20:00 a 22:00.

Preu: 8 euros anticipada - 15 euros taquilla
Taquilla: Centre Sociocultural de Cas Serres

Lloc de celebració: Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada