dimecres, 30 de novembre del 2016

Teatre - "Codi Postal 00" (Centre Cultural de Jesús)

CODI POSTAL 00
ENGRUNA TEATRE
dissabte 3 de desembre a les 18h
Centre Cultural de Jesús
Entrades: 10€ (8€ venda anticipada)
Durada: 50 minuts
Idioma: català


Al Nadal s’envia la que, segurament, per a molts nens és la carta més important de tot l’any, però hi ha moltes altres cartes mes que s’envien cada dia a tot el món i algunes d’elles, si no tant, molt importants, necessiten d’unes carteres molt especials. Si més no, així ho proposa Engruna Teatre amb el seu muntatge ‘Codi Postal 00’, que aquest dissabte es representa al Centre Cultural de Jesús a partir de les 18.00 hores i que és l’últim dels espectacles d’enguany acollits al projecte Platea de Circulación de Espectáculos de Artes Escénicas que va posar en marxa el 2014 l’INAEM (Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música) del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte.

Així defineix la companyia catalana la seva creació: “Benvinguts a la oficina de Codi Postal 00, una oficina molt especial on arriben cartes i paquets de tots els racons del món. Si alguna cosa t’espanta, o t’omple el cor o busca una orella perquè li expliquis... només cal que ho escriguis en una carta i les carteres de Codi Postal 00 faran que arribi a bon port! En aquesta oficina descobriràs infinitat d’històries: d’amor, de viatges, de secrets... Una experiència màgica i única en el món de la comunicació”.

El muntatge té una durada de 60 minuts i està pensat com una proposta familiar ideal per a nens majors de 3 anys. Les entrades per a la funció es podran adquirir per 8 euros de forma anticipada al Centre Cultural de Jesús i a les botigues Holidays del carrer Sant Jaume de Santa Eulària des Riu, o al Holy Sport de l’avinguda d’Ignasi Wallis, a Eivissa. També a 10 euros el mateix dia de la funció a les taquilles del Centre Cultural de Jesús.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada