dijous, 10 de novembre del 2016

Festes de Forada 2016


Podeu descarregar el programa de les festes (pdf)

L'onzena edició de la Festa de s'Oli, que se celebra aquest dissabte a la finca de can Pep de sa Plana, marca el tret de sortida de les festes de Forada 2016. El regidor de Festes de Sant Antoni, en Raúl Díaz, i la regidora de zona de Forada, na Cristina Ribas, han presentat avui el programa d'activitats, acompanyats per la presidenta de l'Associació de Vesins de Buscastell, n'Isabel Prats; la secretària d'aquest col·lectiu, n'Ana Ribas, i en Toni Costa, vocal de l'associació. Els vesins s'han mostrat especialment satisfets pel concert que Projecte Mut oferirà el dia 7, coincidint amb la celebració del seu desè aniversari, ja que és la primera vegada que aquest grup actua a les festes de Forada. Així mateix, han destacat el caràcter solidari que tenen enguany les celebracions, ja que el 6 de desembre, l'envelat acollirà una jornada solidària en què, entre altres activitats, hi haurà adopció responsable d'animals amb la col·laboració de Care4Cats i RqueR i una torrada en benefici de l'Associació de Malalts de Fibromiàlgia i Afectats per Fatiga Crònica.

Al programa festiu destaca també la setena edició de la Mostra folklòrica Arrels Vives, en la qual enguany participen les colles de Vila i Buscastell i el grup de Cors i Danses Nazarín de Miguelturra (Ciudad Real).

El 8 de desembre, dia de la Immaculada Concepció i dia gran de Forada, se celebrarà la tradicional missa solemne, seguida d'una exhibició de ball pagès i una degustació de vi i bunyols. A la tarda, se succeiran les activitats a l'envelat municipal: després de la xocolatada popular hi haurà l'actuació del Grup de Teatre des Cubells, amb 'Operació peix frit', i el lliurament dels premis Festes de Forada.

El tradicional dinar d'homenatge a la gent gran tendrà lloc el 8 de gener i enguany reunirà per primera vegada els majors de Buscastell, Can Bonet, Corona i Sant Antoni.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada