dijous, 3 de novembre del 2016

Festes de Santa Gertrudis de Fruitera 2016

La Comissió de Festes de Santa Gertrudis de Fruitera ha preparat un programa per a les festes patronals en què destaca amb llum pròpia el concert que Projecte Mut oferirà el dia gran, 16 de novembre, per a celebrar els seus 10 anys d’existència. També es podrà comptar amb l’actuació en directe de la icona dels 90 Chimo Bayo. El recital de David Serra i Joan Barbé suposarà el gran final del dia més assenyalat de les festes. Una actuació gratuïta, que tindrà lloc a partir de les 22.00 hores a la carpa, una volta hagin acabat la seva actuació els Morning Drivers. Al concert, Projecte Mut repassarà alguns dels temes principals de la seva carrera i que els han convertit en el gran referent musical a Eivissa i en una de les formacions més prominents dins del panorama de folk rock en català.

Quant a l’actuació del cantant, dj i productor (i ara, també escriptor) valencià, l’exponent màxim de la música electrònica que va sorgir al voltant de l’anomenada ‘Ruta del Bakalao’ actuarà el dissabte 12 de novembre també en la celebració del desè aniversari. En aquest cas de La Movida, festa impulsada pels dj Petit i Vázquez, que repassa la música més popular dels anys 80 i 90.

Per a tancar l’apartat musical, cal destacar la nit del dissabte 19 de novembre, amb Cris Martos i el seu ‘Multiverso’, al qual seguirà un concert de Band Jovi, agrupació homenatge a Bon Jovi, i l’actuació de Ibiza DJ, el saxofonista Dani Durán i el violinista Santi Bonet.

A més de la música, enguany té un paper destacat la caminada popular ‘Tant si plou com si fa sol’, que enguany acompleix els 20 anys d’existència i que cada colp agrupa més persones interessades per descobrir racons no només de la parròquia o del municipi de Santa Eulària des Riu, ja que les caminades han arribat a llocs com Sant Rafel, Cala d’Albarca o Benirràs, entre d'altres. Enguany, la revista de les festes fa un petit homenatge a una cita que arribarà el 4 de desembre i es dirigirà a la zona des Camp Vell.

A més de la missa i el ball pagès del dia de Santa Gertrudis, altres actes a destacar són la jornada gastronòmica multicultural del dia 19 de novembre, la Cursa de sa Sobrassada del 26 o les activitats protagonitzades pels boixos de l’escola el dia 15.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada