dimecres, 23 d’octubre del 2019

Fira de la Sal



L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia presenta la Fira de la Sal, que se celebra del 25 al 27 d’octubre i aposta en la seva quarta edició per les activitats de participació i la reivindicació del patrimoni etnològic i natural de ses Salines d’Eivissa.

El primer dia serà el més orientat als infants i famílies, per participar en els tallers previstos a Sant Jordi o convertir-se en aprenents de saliners. El dissabte s’ha programat com un dia de festa, la jornada més oberta a la participació amb esdeveniments com el 1er Concurs Gastronòmic Popular, la cercavila acrobàtica que desfilarà per Sant Jordi o la degustació popular d’un plat tan característic com els ossos amb col.

El diumenge començarà amb l’encesa del fogueró, emblemàtica d’aquesta festa, en un dia en que es podrà gaudir d’espectacles com la visita teatralitzada a sa Torre de sa Sal Rossa o descobrir bens patrimonials com el Pou des Carbó a través d’iniciatives com la primera Ruta de Marxa Nòrdica per l’interior del Parc Natural.

Programa de la Fira de la Sal (pdf)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada