dimarts, 29 d’octubre del 2019

Activitats de Halloween i Tots Sants a Santa Eulària des Riu

El Punt Jove de Santa Eulària des Riu ha organitzat, a partir de les 19.00 de dijous, un túnel ambientat en un dels majors èxits cinematogràfics dels últims anys del gènere de terror, ‘It’, basat a la novel·la homònima d’Stephen King sobre un pallasso assassí que ataca als més petits d’un poble nord-americà.

Set monitors seran els encarregats de muntar, i participar com a actors, a les 10 estacions d’aquesta particular casa del terror on no faltaran els elements clàssics d’aquest tipus d’instal·lacions: foscor, sang falsa, crits i molts d’ensurts. El temps estimat del recorregut és d’uns 15 minuts i es farà en grups d’entre 3 i 6 persones, sent necessària una inscripció prèvia. Durant el recorregut, els espectadors hauran de descobrir si finalment el pallasso assassí és viu o si algun dels boixos que va segrestar ha aconseguit sobreviure.

El Punt Jove orienta les seves activitats per a boixos d’entre 12 i 17 anys. Per als més petits, el mateix dijous hi haurà altres activitats més tranquil·les. Així, a la Plaça d’Isidor Macabich, entre les 17.30 i les 20.30 hores hi haurà diferents tallers, tant de Halloween com de Tots Sants a càrrec dels alumnes del taller de Santa Eulària amb els Nens i les Nenes que organitza l’Escola de Formació juntament amb el SOIB.

I el divendres dia 1 l’activitat es desplaça fins a la plaça de Jesús. Allà, la Colla de l’Horta, la Comissió de Festes i l’Ajuntament organitzen una gran Festa de Tots Sants entre les 12.00 i les 18.00 hores. Entre les activitats previstes hi ha l’elaboració de panellets, rosaris de Tots Sants, una trencada de fruits secs i una frita de porc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada