dimarts, 15 de gener del 2019

Teatre - ‘La gallina dels ous d’or’, aquest diumenge al Teatre Espanya



Els lleidatans Zum Zum Teatre representen aquest diumenge, 20 de gener, ‘La gallina dels ous d’or’ al Teatre Espanya, un conte que forma part dels clàssics amb un gran sentit ètic i moral com ‘El vestit nou de l’emperedar’ o ‘Pere i el llop’ i que arribarà en una versió amb actors i titelles indicada per a majors de 4 anys. Aquest espectacle s’emmarca dins del programa Teatre als Pobles de Sa Xerxa de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears, s’iniciarà a les 18.00 hores i té un cost de 7 euros a la compra online (visitsantaeulalia.com) i de 8 euros a la mateixa taquilla de l’auditori.

Zum Zum Teatre, que ha visitat ja Santa Eulària en diferents ocasions, repeteixen ara amb una versió d’una història clàssica com ja feren amb ‘Hansel i Gretel’. Toca ara una de les històries més conegudes sobre els diners, la ‘mala bona sort’ i la cobdícia. Així ho explica la companyia:

“Hi havia una vegada dos pobres grangers que tenien el costum d’acollir totes les aus que arribaven extraviades a la seua granja. Un dia va arribar una gallina que va canviar la seua sort, una gallina de plomes molt blanques que ponia un ou d’or cada dia. La riquesa va donar lloc a l’avarícia i la felicitat es va convertir en la desgràcia que va destruir la vida dels dos grangers. La gallina dels ous d’or és un espectacle per a nens majors de 4 anys en forma de faula on dos grangers veuran com la fortuna d’haver descobert la gallina dels ous d’or es converteix en la seua desgràcia. Un conte que parla sobre la pobresa, la riquesa i l’avarícia… i conta que els diners són un ‘cuento’”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada