dimarts, 6 de novembre del 2018

Teatre circ per a tota la família aquest dissabte al Centre Cultural de Jesús amb ‘Lunatikus Cirkus’

El departament de Cultura de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu programa per a aquest dissabte, al Centre Cultural de Jesús (CCdJ), 19.00 hores, l'obra ‘Lunatikus Cirkus’ de Teatro Paraíso.

La proposta, que pertany a la programació inclosa dins el programa Platea, té una durada aproximada de 55 minuts, és apta per a tots els públics encara que es recomana per a majors de 6 anys i es desenvolupa en castellà. Les entrades es poden adquirir de forma anticipada a 9 euros a través de les pàgines www.visitsantaeulalia.com i www.festivalbarruguet.com. O a taquilla del Teatre Espanya (dijous i divendres, de 18.00 a 22 hores) i el mateix dia de l’espectacle al CCdJ per 10 euros.

La sinopsi que presenta Teatro Paraíso del seu espectacle és la següent:
“És el temps de la gran escassetat. Són temps difícils per Antón, Pirú i Nico. La casualitat, l'atzar o potser el destí fa que es trobin amb una vella caravana de circ abandonada. Transformaran l'oblidada caravana en un petit circ rodamón i juguen a convertir-se en artistes. El resultat és un circ fràgil i imperfecte, però fresc i atrevit, un circ ple de vitalitat i sorpreses amb el qual podran emprendre una nova aventura vital i, junts, fer realitat els seus somnis. Però l'ambició desmesurada pot convertir els somnis en malsons...Afortunadament Lunaticus Circus serà un circ per somiar, riure, viatjar i jugar a transformar la realitat”.

Fins a finals d’any encara hi haurà altre espectacle. El dia 24 de novembre la Companhia do Chapitô (formació lusoextremenya) portarà al Palau de Congressos la seva versió d’Electra.

L’Ajuntament de Santa Eulària des Riu participa per cinquè any consecutiu al Programa PLATEA, Programa Estatal de Circulació d'Espectacles d'Arts Escèniques en espais de les entitats locals, organitzat per l'INAEM en col•laboració amb la FEMP (Federació Espanyola de Municipis i Províncies).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada