dilluns, 26 de novembre del 2018

Obert el termini de sol·licituds d’ajudes per a donar suport a les colles, grups i federacions de grups de ball pagès


Obert el termini per a la sol·licitud d’ajudes per a donar suport a les colles i els grups de ball pagès i a les federacions de grups de ball pagès de l’illa d’Eivissa que han estat en actiu al llarg de l’any 2018.

Es poden acollir a aquesta convocatòria aquelles associacions i entitats folklòriques de ball pagès i cultura popular de l’illa d'Eivissa sense ànim de lucre, legalment constituïdes i inscrites en el Registre d’Associacions i Fundacions del Govern de les Illes Balears, que dediquin la seua activitat al món del folklore i la cultura popular eivissencs i que tenguin àmbit d’actuació a l’illa d’Eivissa.

Les bases han estat publicades al BOIB núm. 146 de 22 de novembre de 2018 i es poden consultar també a la pàgina web del Consell.

Aquestes ajudes estan dotades econòmicament al pressupost de l’exercici 2018, amb una quantitat màxima de quaranta mil euros (40.000 €). L’import màxim de la subvenció a cada entitat o associació no superarà els 2.000 euros. El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 10 de desembre de 2018, inclòs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada