dijous, 8 de març del 2018

Concert “Paraula de Cor: litúrgica, poètica i popular” del Cor de Cambra Tyrichae, dissabte a Sant Josep de sa Talaia

Dissabte 10 de març, dins el programa de festes de Sant Josep, tindrà lloc el concert “Paraula de Cor: litúrgica, poètica i popular” a les 20’30 h a l'església del poble, a càrrec del Cor de Cambra Tyrichae de Tortosa (Tarragona). El concert respon a la invitació del Cor de Sant Josep.

Aquesta formació nascuda l'any 2000, és el referent coral de les Terres de l’Ebre. Integrada per una vintena de cantaires abasta repertori coral de diferents gèneres, èpoques i estils. Ha interpretat El Messies de Haendel, La Passió segons sant Joan de J.S. Bach i el Rèquiem de M. Duruflé. Ha participat del projecte de la UNESCO “Música contra la pobresa infantil”. Ha enregistrat el Cd “Cançó a l’Ebre. Cançó catalana, tradicional i de les Terres de l’Ebre”. Va participar a l'11è Simposi Mundial de Música Coral a Barcelona.

El concert serà una passejada musical per la música religiosa i per la cançó popular, tradicional i poètica. Dirigirà el cor Andreu Ferré. Hi haurà a l'orgue Pau Prades i al piano Oriol Giralt.

El Concert està organitzat per l'Ajuntament i el Cor de Sant Josep.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada