dimarts, 21 de novembre del 2017

Diumenge a Cas Serres, teatre infantil: 'El Bosc Màgic'

Aquest diumenge 26 de novembre, a les 12 hores, l'Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres acollirà la representació d''El Bosc Màgic' a càrrec de la companyia Miotragus Teatre. Aquesta funció forma part del circuit TALENTIB 2017.

'El Bosc Màgic' és una obra de teatre infantil divertida, educativa, i que té com a temàtica principal el medi ambient. Així, tracta sobre dos exploradors -en Miquelet i n'Eulàlia- que s'endinsen en un bosc a la recerca de tresors i, al llarg del camí, es trobaran amb tota una sèrie de personatges. Durant l'espectacle, nenes i nens participen en la història i, alhora, coneixen processos com la fotosíntesi o algunes de les espècies autòctones dels nostres boscos.

L'obra està interpretada i dirigida per Lluís Valenciano i Carolina Seguí, i té una durada d'uns 40 minuts. Podeu fer les reserves de les entrades per a aquest espectacle, al telèfon 680 104 856 de dilluns a divendres de 10 a 15 hores. El preu de les entrades és de 6 euros. També es farà un sorteig d'entrades al facebook del Consell Insular.

Recordem que les entrades reservades o que s'hagin aconseguit per sorteig, si no s'han retirat a taquilla 15 minuts abans de començar l'espectacle, es podran posar a la venda si hi ha demanda. Per tant es demana que hi hagi puntualitat. D'altra banda, una vegada començat l'espectacle ja no es podrà accedir a l'auditori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada