dijous, 2 de novembre del 2017

Cicle de cinema Zinètic al Cine Regio



El Cine Regio de Sant Antoni acollirà la segona edició de Zinètic, una proposta cinèfila impulsada per Juanjo Ribas i Josep Sendra.

El cicle, que compta amb la implicació de l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany i del Cine Regio, comença el proper 9 de novembre, amb La Región Salvaje i s’allargarà fins al mes de març. Totes les pel·lícules es projectaran en versió original amb subtítols, els dijous a les 21:30 h. i el preu de l’entrada a cada sessió serà de 5 euros.

Segons els organitzadors, Zinètic vol ser un espai de cinefília i debat compartit, amb propostes alternatives, valentes i adultes, marcades pel risc, la força narrativa i la cuidada estètica. Amb aquesta iniciativa el públic de l’illa podrà gaudir del cinema més alternatiu, sovint fora del circuit convencional.

Més informació de Zinètic a Facebook i Twitter.

Programació Zinètic del novembre al març:

09 novembre 21.30 h | Cine Regio
La Región Salvaje (2016)
Direcció: Amat Escalante · Mèxic · 100’ · Drama. Fantàstic. Terror · VO en castellà
Una pertorbadora i sorprenent cruïlla de gèneres, amb una inquietant cabana al bosc. Una mostra més de l'efervescència del cinema llatinoamericà, cinema valent i lliure. Segur que no ens deixarà indiferents.
Premi al Millor Director al Festival de Venècia 2016.

23 novembre 21.30 h | Cine Regio
I Am Not Your Negro (2016)
Direcció: Raoul Peck · EUA · 93’ · Documental · VOSE
Captivador i intel·ligent retrat de la lluita pels drets civils de la comunitat afroamericana.
Adaptació de “Remember This House”, la novel·la inacabada del llegendari poeta, crític, novel·lista, lúcid assagista i cinèfil James Baldwin (“la història dels negres en Amèrica és la història d’Amèrica, i no és una història bonica”; “aquesta no és la terra de la llibertat, és la llar des valents”)
Nominada als Premis Oscar 2016 al millor documental.

14 desembre 21.30 h | Cine Regio
The Love Witch (2016)
Direcció: Anna Biller · EUA · 120’ · Fantàstic. Romàntic. Comèdia. Terror · VOSE
Sàtira al voltant del poder de la sexualitat femenina, en un retorn a les pel·lis de terror sexplotation europees i americanes dels 60 i 70. Aquest segon treball d'Anna Biller està destinat a ser un clàssic de culte. Segons la crítica la directora és una Tarantino amb sensibilitat explícitament femenina.

18 gener 21.30 h | Cine Regio
The Square (2017)
Direcció: Ruben Östlund · Suècia · 142’ · Drama · VOSE
Una sàtira visceral i brillant sobre el món de l'art del director suec que ja ens va sorprendre amb “Force Majeure” (2014). La seva polèmica presentació a Cannes va dividir la crítica pel seu caràcter excessiu i provocatiu.
Palma d'Or del Festival de Cannes 2016

01 febrer 21.30 h | Cine Regio
The Killing of a Sacred Deer (2017)
Direcció: Yorgos Lanthimos · Regne Unit · 109’ · Thriller psicològic · VOSE
La darrera i desafiant obra del director grec, Yorgos Lanthimos (The Lobster). Que no us enganyi la presència de Nicole Kidman i Colin Farrell, aquesta tragèdia grega moderna està molt lluny de ser un producte convencional, i ens portarà al límit com a espectadors.
Millor guió al Festival de Cannes 2017.
Premi de la Crítica al Festival de Sitges 2017.

15 febrer 21.30 h | Cine Regio
A Girl Walks Home Alone at Night (2014)
Direcció: Ana Lily Amirpour · Iran · 100’ · Terror. Thriller · VOSE
Recuperem la curiosa opera prima de la iraniana Ana Lily Amirpour, un western vampíric, empeltat de Lynch i de les novel·les gràfiques. Una embriagadora barreja de terror espaordidor i cultura pop dels 80.

08 març 21.30 h | Cine Regio
Zama (2017)
Direcció: Lucrecia Martel · Argentina · 115 ’ · Drama · VO en castellà
Retrat del bell viatge literari d'un oficial espanyol del s. XVII, per la selva, a la cerca d'un bandit. La proposta de Martel, basada en la novel·la homònima d’Antonio Di Benedetto, ens portarà per un camí d’estranya meravella sensual.

22 març 21.30 h | Cine Regio
Sessió Cloenda. Pel·lícula pendent de confirmació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada