dimarts, 6 de juny del 2017

Tercer «Entre illes» amb escriptors d'Eivissa i Formentera, divendres a la biblioteca Municipal d'Eivissa.

Per tercer any l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana celebra una trobada entre escriptors eivissencs i formenterers, l'«Entre illes». Serà divendres 9 de juny a la biblioteca Municipal d'Eivissa (Can Ventosa).

La trobada serà un recital amb col·loqui informal, obert a tothom, per a fomentar el coneixement dels nostres escriptors entre el públic local i també per a crear comunitat entre els propis autors, aprofitant aquesta trobada única a les Pitiüses. Serà coordinat i presentat per la poeta i traductora Nora Albert, vocal de la Junta de l'AELC, i hi participaran Carme Balanzat, Ben Clark, Carles Fabregat, Joan Ferrer, Maria Teresa Ferrer, Julio Herranz, Ramon Mayol, Bartomeu Ribes, Toni Roca, Emma Segura, Fina Torres, Marià Torres, Sergi Torró i Jaume Vidal Forteza.

El primer any, a Eivissa, es va dedicar a la Crònica de Ramon Muntaner en el 750è aniversari del naixement de l'autor, i l'any passat, a Formentera, es va fer coincidir amb el Dia Mundial de la Poesia. Enguany la trobada es dedicarà a la memòria de l'eivissenca Catalina Ferrer Tur, sòcia d'honor de l'AELC, finada el passat mes de març a l'edat de vuitanta anys.

Organitzat per l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Eivissa, la Biblioteca Municipal Can Ventosa, la Conselleria de Participació, Cultura i Esports-Illenc-Talent IB, i la Institució de les Lletres Catalanes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada