divendres, 16 de juny del 2017

Ana Alcaide obrirà la nova edició del Festival Nits de Tanit

La cantant Ana Alcaide serà l'artista que, el pròxim dissabte 24 de juny, obrirà la nova edició del Festival Nits de Tanit, una iniciativa del departament d'Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell Insular d'Eivissa, centrat en les músiques del món.

La primera convidada serà la cantant madrilenya Ana Alcaide, qui presentarà el seu darrer disc 'Leyenda', un projecte musical i escènic inspirat en llegendes de dones ancestrals que explora la força del que és femení amb una mirada actual. Basat en mitologies d'éssers femenins d'Espanya, Europa i de diversos llocs del món, 'Leyenda' és un viatge a un lloc atemporal i inquietant d'històries atàviques, on allò femení es mostra amb tota la seua força, immensa, com és la naturalesa.

Alcaide és una artista coneguda per la seua original proposta musical inspirada en les músiques del món, així com la seua tasca de difusió amb el seu peculiar instrument -la nyckelharpa- l'han portat a conquistar l'escena internacional els darrers anys.

El concert serà el pròxim dissabte 24 de juny a les 22 hores, al recinte exterior de l'antiga Comandància Militar i actual seu de l'extensió Universitària de la UIB a Eivissa. Les entrades ja estan a la venda i el seu preu és de 10 € si es reserva per anticipat al telèfon 680.104.856, i 15 € a taquilla dues hores abans de la funció. Hi haurà un servei gratuït d'autobús a les 20 hores, 20.30 hores, 21 hores i 21.30 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada