dimecres, 9 de març del 2016

Les aventures de gepeto i pinotxo - La Fornal d'espectacles

Dissabte 12 de març (18h) a l'Auditori de Cas Serres, representació de "Les aventures de gepeto i pinotxo" a càrrec de La Fornal d'espectacles. Aquest representació forma part del CIRCUIT TALENTIB 2016.

Aquest dissabte, l'auditori del Centre Cultural de Cas Serres acollirà la representació de l'obra de teatre infantil 'Les aventures de Gepeto i Pinotxo', a càrrec de la companyia La Fornal d'Espectacles. Aquesta obra és la primera que arriba a Eivissa dins el Circuit Talentib, impulsat pel Govern balear i l'Institut d'Estudis baleàrics, amb l'objectiu de donar a conèixer els projectes teatrals que es desenvolupen a les illes.

'Les aventures de Gepeto i Pinotxo' està basat en el cèlebre relat de l'italià Carlo Collodi sobre la titella de fusta que adquireix vida, i que haurà de viure moltes experiències abans no es pugui convertir en un al·lotet de carn i ossos.

L'obra està dirigida per Josué Guasch i interpretada per Joan Gomila i Alícia Caldentey, que també són els creadors de la dramatúrgia i el concepte de l'espectacle. La producció va a càrrec de La Fornal d'Espectacles, una de les companyies de teatre infantil més prestigioses de tot l'Estat, nominada als premis Max i guanyadora de diversos premis teatrals tant a Balears com a Catalunya.

'Les aventures de Gepeto i Pinotxo' es representarà aquest dissabte 12 de març a les 18 hores, a l'auditori de Cas Serres, i l'entrada és gratuïta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada