dimecres, 9 de març del 2016

Contacontes de Primavera al municipi de Santa Eulària des Riu

La Biblioteca Municipal de Santa Eulària des Riu enceta aquest divendres, 11 de març, una nova edició dels seus Contacontes de Primavera, unes sessions que inclouran totes les parròquies del municipi i a on els més menuts podran gaudir d'històries de tota mena, sempre amb la imaginació i l'aprenentatge com a denominadors comuns.

La primera de les sessions serà aquest divendres, a partir de les 17:00 hores a la seu de la Biblioteca Municipal del carrer Joan Tur Tur, amb David i Monma amb el seu 'Tots iguals però diferents', i l'última serà el dia 22 d'abril, també al mateix espai, amb Encarna de las Heras i el seu '¡Te cuento como lo siento!'.

L'edició d'aquesta primavera comptarà també amb diferents espectacles acollits al Circuit Talent IB de l'Institut d'Estudis Baleàrics. Es tracta dels espectacles 'Rinxolets d'Or', amb Elàstic Nou Produccions, i 'El llibre de les bestioles', amb Produccions de Ferro. El primer muntatge es podrà veure dijous 31 de març al Centre Cultural de Jesús i el divendres 1 d'abril a la Biblioteca Municipal. La segona proposta es farà a una sessió especial que tindrà lloc al Teatre Espanya, diumenge 17 d'abril a les 12:00 hores, coincidint amb la celebració anticipada del Dia del Llibre.

Aquestes actuacions formen part d’un projecte més ampli de dinamització lectora impulsat per la Regidoria de Cultura a través de la Biblioteca Municipal, que també inclou clubs de lectura tant per a infants com per a adults.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada