dimecres, 9 de març del 2016

I concurs de composició per a la Banda Simfònica Ciutat d'Eivissa


El Patronat Municipal de Música d'Eivissa convoca el primer concurs de composició per a la realització d'una peça musical específica per a la Banda Simfònica Ciutat d'Eivissa, que serà la formació encarregada d'estrenar-la. Aquesta convocatòria s'emmarca dins la voluntat del Patronat Municipal de Música d'anar obrint noves formes de fomentar la participació i la divulgació de la música.

La peça guanyadora es farà pública durant les Festes de la Terra del proper mes d'agost i serà interpretada en el tradicional concert que oferirà la Banda Simfònica d'Eivissa el Dia de Santa Cecília, patrona dels músics, el dia 19 de novembre.
Aquesta composició serà inclosa igualment al repertori previst per l'enregistrament del CD que la Banda Simfònica portarà a terme aquest any per commemorar el seu 25é aniversari.

Segons el president del Patronat Municipal de Música, Pep Tur, aquesta iniciativa pretén donar més rellevància i donar a conèixer tant el propi Patronat com la Banda Simfònica Ciutat d'Eivissa més enllà de la mateixa illa d'Eivissa, a més de ser una bona oportunitat per anar incrementant el repertori propi d'aquesta formació. Així mateix, permetrà als compositors disposar d'una oportunitat de mostrar el seu talent.

Totes les persones interessades a participar en aquest concurs han de fer entrega en mà de les obres al Patronat Municipal de Música d'Eivissa abans del dia 30 de juny a les 14,00 hores. Aquesta data i hora seran també el límit per als enviaments postals dels compositors participants. El premi està dotat amb la quantitat de 2.000 euros i un diploma acreditatiu.

Trobareu les bases del concurs a la web de l'Ajuntament d'Eivissa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada