dilluns, 30 de novembre del 2015

I Concurs de Música Vila Jove

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa organitza el I Concurs de Música Vila Jove que està dirigit a grups de joves, amb l'objectiu d'impulsar i difondre la música dels grups emergents.

Fins el dia 15 de desembre els participants poden participar emplenant una la butlleta d'inscripció i presentant com a mínim un tema en mp3 a la següent adreça: direccion@jarastudio.es o un CD al Centre de Creació Jove C19 (c/Castella, 19), amb el formulari d'inscripció degudament formalitzat.

Tots el grups i solistes que es presentin han de poder tenir un repertori d'almenys 25 minuts per a poder-lo executar en directe. El termini d'entrega acaba el 15 de desembre.

A la final es valoraran aspectes com la qualitat musical i compositiva, posada en escena, originalitat i qualitat de so. Durant la final, un jurat especialitzat avaluarà els artistes segons aquests criteris. El premi es la gravació d'una maqueta totalment professional a Magrana Studios, produïda per Omar Gisbert (Ressonadors), de 2 temes, valorada en 1000€ i un videoclip produït per JARA Studio, dirigit per Javier Riera, valorat en 1200 € i diploma commemoratiu.

La final se celebrarà el 27 de desembre de 2015 al passeig de Vara de Rey. Els grups interessats poden descarregar les bases i el formulari des de la web de l'Ajuntament d'Eivissa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada