dimarts, 17 de novembre del 2015

I Concurs de fotografia Premi Vicent "Trull" 2015

L'Associació de vesins de Sant Agustí presenta la primera edició del I Concurs de fotografia Premi Vicent "Trull" 2015, que neix amb l'objectiu de mantenir viva en la memòria la persona d'en Vicent “Trull”. Fotògraf, viatger i, per damunt de tot, agustiner que estimà amb passió la gent i la terra, sentiment que va plasmar amb encert i sensibilitat en tota la seva obra. De la mateixa manera, es vol promoure l’art de la fotografia entre la gent amiga del poble de Sant Agustí.

TEMA: RACONS DE SANT AGUSTÍ.
Les fotografies poden estar fetes a qualsevol indret del poble de Sant Agustí en tot el seu territori. Si apareixen persones que se les pugui reconèixer, haurà de ser amb el seu consentiment.

PARTICIPANTS
El concurs està obert a totes les persones aficionades a la fotografia.

FORMAT
Les fotografies poden ser en color o en blanc i negre i han d'anar impreses en paper fotogràfic mate. Les mides han de ser de 20 x 30 centímetres. L'organització exposarà les fotografies presentades sobre fons negre, el que es comunica pel coneixement dels participants.

PRESENTACIÓ
Les fotografies es presentaran en un sobre tancat i codificat (amb el número de DNI de l’autor). A la part de darrere de la fotografia s'anotarà el mateix codi. Dins aquest mateix sobre, a part de la fotografia, se n’introduirà un altre senyalitzat amb el mateix codi(DNI) a l’exterior, i amb les dades personals del concursant a l’interior. Cada participant pot presentar 1 o 2 fotografies, que han de ser obra de l'autor/a, originals i no haver estat premiades a cap concurs de fotografia.

TERMINI
Els concursants podran lliurar les fotografies els dies 11, 12 i 13 de desembre de 19 a 22 hores a Can Curt, plaça Major, 1 de Sant Agustí des Vedrà. Es farà exposició de totes les fotografies presentades del 17 al 27 de desembre a la sala d'exposicions de Can Curt.

JURAT
Les fotos guanyadores les decidirà un jurat format per 6 persones: dos membres de l'Associació de Vesins de Sant Agustí, dos membres del Centre Cultural es Vedrà i dos experts en la matèria. El jurat triarà les tres millors fotos de l'exposició i farà saber el seu veredicte el diumenge 20 de desembre.

PREMIS
1r. PREMI: 300 € en material fotogràfic.
2n. PREMI: 200€ en material fotogràfic.
3r. PREMI: 100€ en material fotogràfic.
El material fotogràfic es podrà adquirir en els establiments especialitzats que donarà a conèixer l’organització. Les fotografies no premiades es podran recollir en clausurar l'exposició, el dia 27 de desembre. Les fotografies premiades quedaran en propietat de les associacions organitzadores del concurs que es reserven tots els drets en exclusiva de la seva utilització en la promoció sòcio-cultural de Sant Agustí en l'àmbit associatiu. Així mateix, els autors premiats accepten que la seva obra pugui ser exposada i reproduïda a les xarxes socials, i en qualsevol mitjà d'àmbit mundial, inclosos catàlegs i internet, sense
demanar a canvi cap altra retribució. La participació en el concurs comporta l'acceptació de les bases. Qualsevol aspecte no previst en les bases serà resolt pel jurat del PREMI VICENT “TRULL"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada