dimecres, 4 de març del 2015

Programació del Dia de la Dona a Santa Eulària des Riu

L'Ajuntament de Santa Eulària des Riu ha preparat diversos actes lúdics i culturals per a celebrar el Dia de la Dona, 8 de març, entre els quals destaca una nova edició del festival de curtmetratges 'Projecció en Igualtat' i una activitat dins del programa 'Escoles Obertes 'sobre integració i multiculturalitat per als més petits.

Les activitats del Dia de la Dona s'iniciaran dijous, 5 de març, amb la inauguració a les 18:00 hores de l'exposició de pintura 'La dona treballadora' a la Sala Municipal d’Exposicions (c/ Sant Jaume, 72), una selecció de treballs de la trentena de participants en els tallers que realitza la Agrupació Siesta-Centre Socicultural Can Fita i que es podrà contemplar fins al diumenge 8 de març. L’eix central de les obres serà la dona i, especialment, les feines que ha de desenvolupar, tant a casa com dins el món laboral.

Aquest mateix dia tindrà lloc al Teatre Espanya, a partir de les 20:30 hores, la tercera edició de la mostra de curtmetratges 'Projecció en Igualtat' que se centra en obres dirigides o protagonitzades per dones. Més d’una hora i quart en que es projectaran 8 peces d’entre tres i 20 minuts de durada que opten per la comèdia o el drama per tal de representar els mons laboral, de les relacions de parella o familiars però sempre amb la dona com a protagonista.

L'endemà (6 de març), entre les 16:00 i les 18:00 hores, es realitzarà l'activitat 'Jugant a igualtat'. Els monitors del programa d'integració Escoles Obertes realitzaran activitats lúdiques amb els nens per treballar la igualtat de gènere. Aquestes activitats es duran a terme en les cinc parròquies, a les escoles públiques Sant Carles, Vénda d'Arabí, Puig d'en Valls, Santa Gertrudis, així com al Centre Cultural de Jesús.

Finalment, el mateix Dia de la Dona es representarà al Centre Cultural de Jesús l'obra 'Un hilito’, una peça composta per dansa, teatre i projeccions audiovisuals a càrrec de la companyia 'El Milagro de la Niña’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada