dimarts, 10 de març del 2015

IV Fira Rural de ses Quatre Véndes

Un total de 40 parades mostraran aquest diumenge 15 de març "'l'Eivissa autèntica" durant la celebració de la quarta edició de la Fira de ses 4 Véndes. Les quatre véndes són Forada, sa Vorera, es Pla de Sant Antoni i Buscastell i la fira, un mirall al món rural de Portmany i de tota la illa, donarà a conèixer la vida dels pagesos, artesans i de la gent del camp d'aquesta part del municipi.

Les novetats i detalls de l'edició d'enguany es van presentar l'11 de març al saló de plens de l'Ajuntament amb al presència de María Ramón, regidora de Benestar Social, Comerç i Sanitat, Paco Montilla, regidor d'Agricultura, i Paquita Riera, Ana Maria Ribas i Merche Parejo de Associació de Veïns de Forada-Buscastell, que compta amb 500 socis.

La fira començarà a les 11 hores, amb a l'arribada en carro de Sa Colla de Buscastell, a les 14.30 hores es farà una paella popular, prevista per a 500 persones. Durant tot el matí, entre les activitats previstes hi ha amollada de coloms, exposició etnològica, exhibició de llaurada, exposició d'artesans, maquinària agrícola i pesada, venda i degustació de productes típics, passejades amb carro, mostra d'animals i rifes.

Per a la regidora Maria Ramón, edil d'aquesta zona, "és una fira que ha tingut molt èxit des de la primera edició i és una molt bona ocasió per conèixer el Sant Antoni més desconegut".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada