dimarts, 25 de novembre del 2014

The Funamviolistas al Palau de Congressos



Ja estan a la venda les entrades per a l’espectacle ‘The Funamviolistas’ que la companyia The Funamviolistas presentarà dissabte 6 de desembre a les 20 hores a l’Auditori del Palau de Congressos d’Eivissa a Santa Eulària. Es tracta d’un espectacle en que les seues tres protagonistes despleguen un ampli repertori de modalitats interpretatives, des del teatre gestual al ball, amb la música i l’humor com a grans protagonistes. Aquesta producció ha rebut enguany el Premio Max a l’espectacle revel·lació, a més d’altres guardons i reconeixements per la seva qualitat i originalitat.

‘The Funamviolistas’ és el cinquè i últim espectacle dins de la programació de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu emmarcada en el programa Platea de Circulació d’Espectacles promogut per l’INAEM (Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música) del Ministeri d’Educació Cultura i Esport. El preu de les entrades és de 16 euros en anticipada (Holidays, carrer Sant Jaume, 76, Santa Eulària; i Holy-Sport, avinguda d’Ignasi Wallis, 5, Eivissa) i 18 en taquilla del Palau de Congressos.

“The Funamviolistas és la història de la trobada de tres dones singulars, tres músics de corda, tres actrius que canten, ballen i, sobretot, emocionen. Tres artistes integrals que aposten per transcendir els seus propis límits i interpretar des del teatre gestual, l’humor, la dansa, el cant, la música i la poesia visual per no deixar ningú indiferent’, resumeixen l’espectacle des de la companyia.

Durant els 55 minuts de l’espectacle, Ana Hernández (violí), Mayte Olmedilla (viola) i Lila Horovitz (contrabajo) desenvoluparan “un passeig per les emociions de l’ésser humà a través d’un encertat repertori musical que inclou obres d’Antonio Vivaldi, Edvard Grieg, Jules Massenet, Georges Bizet, Astor Piazzolla, Rita Pavone, bandes sonores de pel•licues com ‘Happy Together’, ‘Les Triplettes de Belleville’, ‘Sweet Charity’ i temes clàssics del jazz i del tango”, segons la sinopsis de l’espectacle.

Dia: 6 de desembre
Hora: 20 h
Lloc: Palau de Congressos
Autors: Ana Hernández, Lila Horovitz, María Teresa Olmedilla, Rafael Ruiz
Direcció: Rafael Ruiz
Intèrprets: Ana Hernández, Lila Horovitz, María Teresa Olmedilla
Preu: 16€ venda anticipada / 18€ taquilla
Per a tots els públics
Durada: 55 minuts


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada