dilluns, 17 de novembre del 2014

El Consell iniciarà les festes nadalenques amb l'Orfeó Donostiarra, que actuarà per primera vegada a Eivissa

El Consell Insular d'Eivissa iniciarà les festes de Nadal amb l'actuació de l'Orfeó Donostiarra el proper dia 28 de novembre a l'Auditori Cultural de Can Ventosa. A més, s'oferirà una altra sessió el 29 de novembre per tal de facilitar la major assistència possible. Així ho ha explicat aquest matí la consellera d'Educació, Cultura i Patrimoni, Pepita Costa, qui ha estat acompanyada per la regidora de Cultura de Vila, Lina Sansano, i el regidor de Sant Joan de Labritja, Santi Marí.

En aquesta ocasió, l'agrupació eivissenca que participarà en aquest concert, titulat "Llum de Cors", serà el Cor Ciutat d'Eivissa, que enguany celebra el 20 aniversari de la seua creació. En aquest sentit, Costa ha assegurat que "és un plaer que Eivissa compti, per primera vegada, amb la presència d'aquest orfeó, un dels més reconeguts al nostre país i amb més de 120 anys de trajectòria".

L'Orfeó Donostiarra, dirigit des de 1987 per José Antonio Sainz Alfaro, està considerat com la més important agrupació coral d'Espanya. El seu repertori compta amb un centenar d'obres simfònico-corals, òpera i sarsuela, a més de folklore i polifonia. Per al concert, s'oferirà tot tipus de música que "no estaran exclusivament lligades a la temàtica nadalenca", ha puntualitzat Costa. Finalment, la consellera ha mostrat la seua voluntat per a que aquesta activitat continuï sent itinerant pels diversos municipis de l'illa (el passat any es va celebrar al Palau de Congressos de Santa Eulària).

Les entrades, que tenen un cost de 20 euros, es poden trobar a Can Ventosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada