dilluns, 24 de novembre del 2014

Dies Musicals - concert de CODA, COR DE CAMBRA al Conservatori



El cicle DIES MUSICALS continua amb el concert de CODA, COR DE CAMBRA que tendrà lloc el proper dia 27 de novembre a l'Auditori del Conservatori Professional de Música i Dansa d'Eivissa i Formentera Catalina Bufí:
CODA Cor de Cambra naixem l'estiu del 2009 de la mà d'un grup de joves de diferents punts de l'illa d'Eivissa. Els seus 7 membres han format la veu en diferents agrupacions corals com l'Orfeó Universitari de València, l'Orfeó Navarro Reverter, el Cor Aura de Barcelona, el Cor Illa de Menorca o el Cor Ciutat d'Eivissa, entre d'altres. Separadament també han cantat amb prestigiosos directors de coral com Manel Cabero, Mireia Barrera, Manuel Galduf, Henrie Adams, Cristóbal Soler, Raymond Andrés o Francisco Serrano.

A més a més han participat en cursos de perfeccionament amb Pilar Riera, Joan Company, Xicu Petit, Lluís Vila, el pare Andreu de Montserrat o Laetitia Casabianca. CODA Cor de Cambra vàrem néixer amb la intenció de ser un cor de cambra fresc, viu i jove, atrevint-nos sempre amb un repertori complex, dinàmic i molt variat, que comprèn des de peces clàssiques de música sacra fins a obres de música contemporània o de jazz. Ens agrada passar-ho bé dalt de l'escenari i fer gaudir qui en escolta, donant sempre el nostre toc especial a cada peça que interpretem.

Amb quatre anys de vida comptem amb un extens currículum d'actuacions arreu de l'illa, format per actes institucionals com la Gala de les Mencions Sant Jordi 2012, la participació en cicles musicals com Les Nits Blanques del Consell d'Eivissa, actuacions amb la Banda Municipal de Sant Antoni o l'actuació a la Ia Edició de Música al Carrer. L'octubre de 2010 vàrem fer la nostra primera sortida de l'illa, sent seleccionats per participar al 5è Festival Internacional Musiquem Lleida. Anualment organitzem el concert solidari i intercoral "Cor al Nadal" a l'Auditori de Cas Serres. Ja en portem dues edicions i sempre han set acollides amb gran èxit de públic i de recaptació, que es destina sempre a una ONG.
Organitza: Consell Insular d'Eivissa
Dia: dijous 27 de novembre
Horari: de 21:00 a 22:00.

Preu:
Entrada general: 3 euros
Pensionistes, jubilats i menors de 12 anys: 1,50 euros
Carnet jove: 2,40 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada