dilluns, 29 de setembre del 2014

Presentació del cicle Dies Musicals 2014


La consellera de Cultura, Pepita Costa, ha presentat aquest matí la segona part del cicle Dies Musicals 2014, que s’havia aturat durant els mesos d’estiu. Aquest cicle està pensat per grups musicals locals de petit i mitjà format que ofereixen els seues actuacions a tots els municipis de l’illa d’Eivissa.

La consellera ha recordat que aquest cicle va començar anomenant-se ‘Dijous Musicals’ i oferia actuacions a l’auditori del Conservatori, si bé en la seua edició de principis de 2014 ja es va ampliar a tots els municipis. En la primera part del cicle es varen realitzar 24 concerts amb 16 grups i aproximadament unes 1.000 persones de públic. “La nostra intenció en posar en marxa aquest cicle va ser donar prioritat als grups locals per poder oferir la seua música al marge d’encàrrecs comercials, i crear un circuit d’artistes locals que arribés a tots els municipis d’Eivissa”, ha explicat la consellera.

En aquesta ocasió s’ha plantejat un cicle amb 17 actuacions i 14 grups en els mesos d’octubre, novembre i desembre, de forma que, segons ha explicat la consellera, “quan acabi 2014 s’hauran realitzat un total de 41 actuacions”. Els concerts es realitzen també en dies diferents: els dijous a Vila i Santa Eulària, i els dissabtes a Sant Antoni, Sant Josep i Sant Joan.

La consellera ha agraït la col·laboració de tots els ajuntaments de l’illa i del Conservatori per facilitar els espais per realitzar aquests concerts.

Dins Eivissa Cultural hem fet una pàgina específica per als Dies Musicals, on hi podeu consultar els cartells amb el calendari a cada municipi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada