dimarts, 16 de setembre del 2014

L’Escola Municipal de Música oferirà classes als centres culturals de Jesús i es Puig d’en Valls

L’Escola Municipal de Música de Santa Eulària des Riu ha obert el seu període d’inscripcions per al curs que s’iniciarà el dia 29 de setembre i que comptarà com a principal novetat amb l’ampliació de les classes fora de la seu principal als baixos del Pavelló Poliesportiu del poble de Santa Eulària. Si des de fa uns anys ja es donaven les classes de piano al Centre Cultural d’es Puig d’en Valls, ara aquesta seu també acollirà el curs de flauta. Igualment, el nou Centre Cultural i Social de Jesús també començarà a oferir la formació en violí i violoncel. Amb aquestes incorporacions es dona resposta a una demanada de formació en aquests instruments i, al mateix temps, s’avança en l’apropament de les prestacions i serveis a altres poblacions del municipi.

Com altres anys, l’Escola inclou formació per a adults, però centra bona part de la seva activitat en els nens, amb formació des 5 anys. El període d’inscripció acabarà el 22 de setembre i comptarà amb preus que suposen 30 euros de matrícula i una quota mensual a partir de 30 euros, segons quina sigui la formació demandada. Per a més informació es pot trucar al 971 33 86 39. Les classes s’impartiran en horari vespertí, de 16:30 a 20:00 hores.

L’Escola Municipal de Música, situada als baixos del Pavelló Poliesportiu de Santa Eulària des Riu ofereix places per a rebre formació de trompeta, trompa, trombó, bombardí, tuba, clarinet, saxòfon, guitarra i percussió. També hi ha cursos de llenguatge musical i cant coral, classes de cant o de conjunt instrumental de vent.

Un dels punts forts de l’Escola és l’apartat d’iniciació a la música per a al•lots i al·lotes a d’entre 5 i 7 anys, als quals se’ls ofereix la possibilitat de conèixer les notes, les primeres estructures rítmiques, es treballa la música, el moviment i els instruments del mètode Orff (creat pel celebèrrim autor de la cantata ‘Carmina Burana’, Carl Orff) i que es bassa en instruments de làmines i de petita percussió, en aquest cas xilòfons, metal·lòfons, flautes de fusta, tambors i altres.

A partir dels 8 anys es treballa de forma conjunta i individualment amb instrument. Al primer i el segon curs es tracta llenguatge musical instruments i petit conjunt instrumental, mentre que els dos cursos següents s’afegeix el conjunt coral. En quant a les classes per a adults, aquestes inclouen lliçons de grup de llenguatge musical i classes individuals d’instruments.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada