dilluns, 8 de setembre del 2014

Consell i UIB tornen a posar en marxa la Universitat d’Estiu d’Eivissa i Formentera


La consellera d’Educació, Cultura i Patrimoni del Consell Insular, Pepita Costa, ha presentat aquest matí la XIII edició de la Universitat d’Estiu d’Eivissa i Formentera, que es reprèn després d’uns anys sense programació i que tendrà lloc entre els dies 8 i 12 de setembre. Durant la presentació, Costa ha estat acompanyada de la vicerectora de Cultura de la Universitat de les Illes Balears, Maria Antònia Fornés, qui ha agraït al Consell el suport i col·laboració en la reactivació d’aquesta acció formativa, a la qual s’hi aporten 6.000 euros.

L’actual edició s’inaugurarà aquesta tarda a càrrec de l’eivissenca Carmen Vidal Balanzat, directora i productora de televisió i que, a més, ha guanyat sis premis NY Emmy Awards. Durant els propers dies, s’oferiran un total de cinc cursos de temàtica molt diversa: les qüestions jurídiques, fiscals i familiars en el relleu generacional de l’empresa familiar; l’ús de les tecnologies de la informació de l’ensenyament; els problemes relacionats amb el son i la nostra qualitat de vida; la dieta mediterrània i la dieta mexicana com a models declarats Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat, i el llenguatge cinematogràfic. A més, per a aquest darrer curs es presentarà també una mostra de la producció cinematogràfica de les Pitiüses.

Costa ha destacat la importància de tornar a posar en marxa aquest cicle de cursos que complementa la formació universitària, tot i que està destinat tant a estudiants com a persones interessades o relatives al sector. Finalment, ha manifestat la voluntat per a que “hi hagi quan més presència universitària millor a la nostra illa, ja que es una bona eina per promoure la cultura, la ciència o la investigació”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada