dimarts, 6 de febrer del 2018

Projecció de "La llamada" al cine Regio. Presentació i col·loqui amb Gracia Olayo (Cicle Gas Natural Fenosa de Cinema Itinerant Premis Goya 2018)



Amb cinc nominacions als Premis Goya, "La llamada" serà la protagonista de la cinquena parada de l'Cicle Gas Natural Fenosa de Cinema Itinerant Premis Goya 2018. La iniciativa, impulsada conjuntament per Gas Natural Fenosa i la Academia de Cine, farà parada a Sant Antoni de Portmany dijous 8 de febrer amb la projecció d'aquesta comèdia musical.

Hi haurà l'assistència d'una de les seves protagonistes, Gracia Olayo, que la presentarà en un col·loqui que complementarà la projecció i permetrà els cinèfils descobrir les curiositats i anècdotes del rodatge.

La projecció serà d'accés gratuït fins a completar aforament i tindrà lloc al cinema Regio a les 19:00 hores. Aquesta projecció compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany.

El Cicle Gas Natural Fenosa de Cinema Itinerant, que ara torna amb la seva onzena edició, ja ha acostat el millor cinema espanyol a prop de 50.000 espectadors de 80 ciutats espanyoles, des de juliol de 2013. Durant aquestes sessions, es projectarà la primera part de "Proyecto Tiempo", la pel·lícula que Gas Natural Fenosa ha produït a través de Cinergia, la iniciativa que reuneix el millor cinema espanyol per a conscienciar sobre un ús responsable i eficient de l'energia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada