dimecres, 14 de febrer del 2018

El Consell d'Eivissa presenta la programació cultural del primer semestre de 2018

El Consell d'Eivissa ha presentat la programació cultural del primer semestre de 2018. Enguany continuaran els concerts dels Dies Musicals amb la gran novetat que aquests tindran l'entrada gratuïta. L'Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres oferirà una programació d'espectacles teatrals, entre els quals s'inclouen els que formen part del Circuit TALENTIB del Govern Balear, a més del cicle de cinema francès organitzat per Les Matinés du Soleil i un homenatge al poeta i novel·lista Blai Bonet.

Els Dies Musicals constaran de vint-i-tres concerts, que s'iniciarà aquest divendres a les 21 hores a l'auditori de Cas Serres, amb el concert a càrrec de Núria B. Quartet. Les actuacions s'estendran fins al dia 11 de maig als cinc espais culturals diferents.

Pel que fa a l'Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres, el primer cap de setmana d'abril es representarà l'obra 'Gross Indecency', basada en els tres judicis que va tenir Oscar Wilde. El dia 21 d'abril arribarà l'obra 'Smiley' a càrrec d'El Somni Produccions, i el 18 de maig serà el torn de 'Ricard3', una versió de l'obra de Shakespeare de la mà d'Iguana Teatre. A més, el 4 de maig se celebrarà una conferència recital sobre el poeta i novel·lista Blai Bonet, de qui es commemora el desè aniversari de la seva mort, que es completarà amb l'emissió d'un documental el dia 5 de maig.

Finalment, un dilluns de cada mes, l'Auditori de Cas Serres acollirà les projeccions del cinema de cinema francès, gràcies a la col·laboració amb l'associació cultural Les Matinées du Soleil. les pel·lícules escollides són 'Corniche Kennedy', 'Orpheline', 'Toril' i 'Bob le flambeur'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada