dimarts, 20 de febrer del 2018

Dies Musicals - Recital líric del tenor Carlos Tur i la pianista Elvira Ramón a Cas Serres

Aquest dijous l'Auditori del Centre Sociocultural de Jesús acollirà un recital líric a càrrec del tenor Carlos Tur i de la pianista Elvira Ramón. Aquest concert forma part de la programació del Cicle Dies Musicals, la iniciativa del departament d'Educació, Patrimoni, Cultura, Esport i Joventut del Consell Insular d'Eivissa que té com objectiu oferir a la ciutadania una programació musical estable protagonitzada per artistes locals.

El programa d'aquest recital estarà protagonitzat per la música italiana, que inclourà a la seua primera part cançons de Bellini, Puccini i Donizetti, entre altres. La segona part estarà dedicada a la cançó napolitana, amb algunes de les seues obres més interpretades i emocionants.

El recital anirà a càrrec del tenor Carlos Tur, nascut a Eivissa l'any 1996, i que ja ha realitzat diversos recitals lírics tant a Eivissa com a Itàlia, on ha cantat a l'Aula Magna de la Università Cattolica del Sacro Cuore di Milano, entre altres llocs. La veu s'acompanyarà del piano d'Elvira Ramón Riera, nascuda a Eivissa l'any 1975, amb una llarga trajectòria de col·laboracions en diverses iniciatives musicals eivissenques com el festival Nits d'Òpera, col·laborant amb l'Orquestra Simfònica Ciutat d'Eivissa, el Petit Cor d'Eivissa, i ha treballat com a professora de piano i llenguatge musical al Patronat de Música de Can Ventosa.

El recital serà aquest dijous 22 de febrer a les 21 hores. Es recorda que l'entrada als concerts d'aquesta edició del Cicle Dies Musicals és gratuïta. Us demanam puntualitat, ja que l'aforament és limitat. Per a més informació tel. 680104856 (de dilluns a divendres de 10.00 a 15.00 hores)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada