divendres, 6 d’octubre del 2017

II Jornades de Cultura Popular i Tradicional de les Illes Balears 2017 - 3 i 4 de novembre



Els dies 3 i 4 de novembre tendran lloc al Museu Monogràfic del Puig dels Molins d’Eivissa (Via Romana, 31, Eivissa) les II Jornades de Cultura Popular i Tradicional de les Illes Balears 2017.

Aquestes Jornades es duen a terme arran de la iniciativa del Consell Assessor de Cultura Popular i Tradicional de les Illes Balears (CACPT), amb la col·laboració i el patrocini de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears i del Consell d’Eivissa. Hi participaran experts d’àmbits diversos que tractaran de metodologia i línies d’investigació sobre cultura popular i patrimoni immaterial.

La informació i la inscripció es poden consultar a la pàgina web de la Direcció General de Cultura de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a l’apartat Cultura Viva Patrimoni Immaterial Illes Balears. En aquest apartat, a la columna de l’esquerra, trobareu informació sobre les II Jornades 2017: el programa, els currículums dels ponents, el formulari d’inscripció, que inclou les activitats complementàries. El termini d’inscripció és fins el dia 31 d’octubre de 2017.

També trobareu dins d’aquest apartat informació sobre altres manifestacions relacionades amb la cultura popular i tradicional que es duen a terme a les Illes Balears.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada