dimarts, 10 d’octubre del 2017

Debat i tertúlia amb escriptors d'Eivissa, Formentera, Mallorca i Menorca, divendres a Can Ventosa

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana estrena un nou cicle, anomenat «Illes i Lletres», que portarà a la Biblioteca Municipal d'Eivissa escriptors d'illes i de gèneres diferents, per a parlar entre si i amb el públic sobre literatura i per a compartir les seves obres. Serà divendres 13 d'octubre, a les 20:30h.

Hi participaran Iolanda Bonet (Eivissa), Maria Teresa Ferrer (Formentera), Pere Joan Martorell (Mallorca) i Ismael Pelegrí (Menorca), presentats per la vocal de la junta directiva de l'AELC a Eivissa, Nora Albert.

Des de la diversitat de gèneres literaris –novel·la, poesia, narrativa i assaig– es plantejarà un debat sobre el procés creatiu, i sobre el paper que hi juguen les diferències geogràfiques i el gènere literari conreat.

Entrada lliure, aforament limitat.

Aquesta activitat ha estat organitzada per l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana amb el patrocini de l'Institut d'Estudis Baleàrics-Talent IB i la Institució de les Lletres Catalanes, i amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Eivissa i la Biblioteca Municipal Can Ventosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada