dimecres, 22 de juny del 2016

Inauguració de l'exposició 'Comunicación sobre el muro'. Graffits de Hosh, Jerom i Suso33 a Sa Nostra Sala

L'exposició 'Comunicación sobre el muro' podrà visitar-se entre els dies 23 de juny i 23 de juliol a Sa Nostra Sala (carrer Aragó 17, Vila). És una mostra que recull graffitis fets expressament per a l'ocasió pels artistes Suso33, Jerom i Hosh. A més, també es realitzaran tota una sèrie d'activitats paral·leles que inclouen conferències, performances i tallers de graffiti, rap, breakdance i de discjòquei.

Així, el dia 24 de juny a les 20 hores, Suso33 impartirà una conferència sobre la seua trajectòria artística; el dia 30 de juny a les 20 hores es celebrarà una performance a càrrec de Hosh i Powlow. Pel que fa als tallers, es celebraran els dies 2 de juliol (rap), 9 de juliol (breakdance), 15 de juliol (dj) i 23 de juliol (graffiti). Tots els tallers es celebraran entre les 11 i les 13 hores, són gratuïts i amb places limitades, i per a inscriure's cal trucar al 971.30.49.80.

El conseller d'Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut, David Ribas, ha explicat que aquesta exposició suposa un autèntic repte per a un espai com Sa Nostra Sala: "Des d'aquest departament vam decidir donar una empenta a aquest espai i això suposa una passa més. Una sala d'exposicions no ha de ser un lloc on passar de llarg, sinó un espai que visitar, quedar-se i gaudir". Ribas ha declarat també que aquesta exposició, que coincideix amb el final del curs escolar, pot atreure un gran nombre de públic jove, especialment gràcies a les seues activitats paral·leles.

'Comunicación sobre el muro' acull treballs de Suso33, una de les figures més reconegudes de l'art urbà espanyol, i autor d'un gran nombre d'escenografies realitzades per a institucions com el Teatro Real, el Centro Dramático Nacional, la Compañía Nacional de Danza entre d'altres. La seua obra forma part de museus i col·leccions privades com el Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía, ARTIUM Museo de Arte Contemporáneo del País Vasco, o la col·lecció RTVE, etc.

Per la seua banda, Hosh ja va exposar l'ant 2006 a la Sala de Cultura de Sa Nostra, ha obtingut el Premi de Pintura Jove del Consell Insular, i ha exposat a la galeria d'art Biondetta de Madrid i a la Montana Shop Gallery de Barcelona. Jerom també ha realitzat graffits a Eivissa i ha treballat per a marques o empreses com Fiat, Nespresso o Ducati.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada