divendres, 22 d’abril del 2016

Activitats de la Diada de Sant Jordi - Ajuntament d'Eivissa

Aquest dissabte dia 23 d'abril es celebrarà la Diada de Sant Jordi al passeig de s'Alamera d'Eivissa amb la presencia de mes de 30 llibreries, editorials i associacions que exposaran les darrers novetats editorials. A més, durant tot el dia hi haurà diferents activitats com contacontes, signatures de les novetats editorials, ball pagès, dimonis, lectures dramatitzades i música.

A més, el Passeig de Vara de Rey acollirà una sessió doble de contacontes a la carpa que s'instal·la de la Biblioteca de Can Ventosa i que estarà oberta de 10:00 a 13:30 i de 17:00 a 20:00 hores. Els contacontes es duran a terme a les 12:00 hores a càrrec de David i Monma amb la posada en escena del conte Tan igual, però tan diferents i a les 19:00 hores a càrrec de Neus Montero amb el conte Per Sant Jordi, contes!.

Una de les novetats d'enguany es un muntatge teatral d'escriptors a càrrec de la companyia de teatre es Devessai durant la qual els actors llegiran texts caracteritzats d'escriptors com Cervantes, Shakespeare, Dostoievski i Poe i interactuaran amb els ciutadans. Aquest muntatge es farà entre les 12:00 i les 14:00 hores i de 18:00 a 20:00 hores. També per primera vegada s'instal·laran dos grans llibres dedicats al 400 aniversari de la mort dels escriptors Shakespeare i Cervantes, realitzats per l'Escola d'Arts i Oficis, en els que cada persona podrà escriure frases sobre el significat de la Diada de Sant Jordi o sobre l'aniversari del dos escriptors.

La carpa de l'Ajuntament d'Eivissa acollirà la signatura de les novetats editorials, 23 autors passaran durant tot el dia per atindre les firmes als lectors i presentar els seus llibres. Els actes es completen amb l'espectacle d'Esperitrons i Cap Grossos de l'Associació 8 d'Agost a les 18:00 hores i el ball pagès de la colla de sa Bodega a les 20:00 hores.

Podeu consultar el programa de totes les activitats (pdf) a la web municipal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada