dimecres, 18 de novembre del 2015

Feim Barri/Feim Memòria - Teniu fotografies antigues d'Eivissa?

L'Ajuntament d'Eivissa va posar en marxa el passat 31 d'octubre al Parc de la Pau el projecte Feim Barri, que té com a objectiu la dinamització dels barris de la ciutat i ampliar l’oferta d’activitats al llarg de tot l'any.

Per aquest motiu, i englobat en aquest projecte, es vol posar en marxa una iniciativa de recuperació de la memòria històrica dels diferents barris de la ciutat, amb una exposició de fotografia anomenada Feim Barri/Feim Memòria.

Per a dur a terme aquest projecte es necessita col·laboració de la gent. Si teniu fotografies antigues de la vida al vostre barri, dels vesins o de la vida al carrer i voleu que formin part de l'exposició, les podeu portar a la Regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament d'Eivissa (1a planta de l'Edifici Cetis) o posar-vos en contacte amb l'associació de vesins del vostre barri.

L'Ajuntament s'encarregarà de digitalitzar-les, retornar-les als seus propietaris i així, contribuir a conservar-les per a futures generacions.

Si voleu col·laborar en el projecte però no podeu portar les fotografies personalment, també us podeu posar en contacte amb l'Ajuntament a través del correu electrònic aciutadana@eivissa.es o telefonant al 971.3976000 (Ext.21152) i deixar les vostres dades. L'Ajuntament es posarà en contacte amb vosaltres per a passar a recollir-les i després tornar-les.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada