dimarts, 24 de març del 2015

El Consell organitza un programa d'activitats sobre la sal

La consellera d'Educació, Cultura i Patrimoni del Consell Insular d'Eivissa, Pepita Costa, ha presentat el programa d'activitats sobre la sal, que tendran lloc el proper divendres i dissabte (27 i 28 de març) al Parc Natural de ses Salines. A la roda de premsa també han assistit la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, Maria José Ribas; la representant de Surumbam Producciones Diana Bustamante; la representant del Parc Virginia Picorelli, i el fotògraf Joan Costa.

D'aquesta manera, divendres a partir de les 20 hores s'inaugurarà, a la sala cultural de la Salinera Española, l'exposició de fotografia de Joan Costa sobre la sal. Es tracta d'una selecció d'una col·lecció de 250 fotografies que mostren diversos aspectes sobre aquest espai i que es podrà visitar fins el proper 12 d'abril.

A més, es farà la presentació del llibre «La sal d'Eivissa & Formentera», divendres 27 de març a les 20 h, a la sala d'exposicions de sa Canal, a Sant Francesc de s'Estany. El llibre recull diverses imatges de la mateixa col·lecció a més d'informació sobre la història d'aquest producte tan arrelat a l'illa.

D'altra banda, durant el dissabte es portaran a terme diverses rutes patrimonials i per la natura en dos torns diferents (10 i 17 hores) amb l'objectiu de «donar a conèixer tant el patrimoni cultural com el natural d'aquesta zona, així com posar en valor un destacat lloc de la nostra història» segons ha explicat la consellera. Els interessats en participar a les excursions, que són totalment gratuïtes, han d'inscriure's prèviament als telèfons 971177688 (per a l'itinerari sobre la natura) o 638656290 (per a l'itinerari sobre patrimoni), on se'ls informarà del punt de trobada de les excursions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada