divendres, 6 de març de 2020

Santa Eulària Curt Fest - Festival Formatiu de Curtmetratges de Terror Eivissenc per a JovesL’Ajuntament de Santa Eulària des Riu organitza enguany el primer Santa Eulària Curt Fest, Festival Formatiu de Curtmetratges de Terror Eivissenc per a Joves. Es tracta d’una doble cita dirigida cap a joves d’entre 14 i 18 anys que podran inscriure’s a un curs de formació en gravació de curtmetratges amb mòbil o participar (no és necessari haver fet el curs) a un festival de curtmetratges. El Curt Fest està obert a joves de tota l’illa i, a més d’ajudar a promoure la creació audiovisual, té com a objectiu de fons el donar eines per a que els joves pugin millorar en el seu autoconeixement i adquirir eines per tal de superar les seves pors.

El I Santa Eulària Curt Fest té dues parts ben diferenciades. Aquest mes de març es farà la primera, que consistirà en la formació, amb quatre tallers de realització de vídeos amb mòbil, cadascun d’ells dedicat a una part de la realització dels vídeos, des de què és el terror fet amb mòbil, passant a recursos tècnics, coses a tindre en compte durant la gravació o l’edició. Les inscripcions es poden fer fins el 12 de març i el preu és de 20 euros, el qual inclou un bonus per editar les peces en HD alta definició a través de la plataforma Google Play. Els grups tenen un límit de places i es pot triar a fer-ho els divendres en horari detarda (de 16.00 a 19.00) o dissabte de matí (d’11.00 a 14.00).

A més de la part de narrativa i tècnica de gravació, totes les formacions tindran un bloc impartit per una psicòloga on es treballarà la por amb l’objectiu d’identificar les pors internes, conèixer-les i entendre-les millor per tal d’eliminar-les o, com a mínim, controlar-les.

La segona fase és la de concurs. Per a participar en aquesta no és necessari haver participat als tallers. Cada autor (individual o col·lectiu) podrà presentar dues obres, hauran d’haver sigut gravades amb dispositius mòbils combinant diferents formats. A l’obra han de figurar elements o paisatges propis d’Eivissa i els curts hauran de tindre una durada d’entre 1 i 10 minuts.

Tots els curts participants s’exhibiran el dia 25, quan es farà també la tria dels guardonats. Els premis seran de material relacionat amb la tecnologia i l’audiovisual per valor de 300 euros seran:
- 1a Categoria (entre 14 i 16 anys): Premi del jurat i premi del públic.
- 2a Categoria (entre 17 i 18 anys): Premi del jurat i premi del públic.
- Premi Especial ‘Santa Eulària Terrorífica’: Tots els escenaris han de pertànyer al municipi. Premi atorgat pel jurat.

La informació i les inscripcions es poden fer a través de santaeulalia.net o contactant amb el departament de Joventut a través del 971.319.065 o el correu joventut@santaeularia.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada