dimarts, 19 de novembre del 2019

El Festival Mal de Cap 'Narratives Mal Dites' celebra la seva sisena edició amb sis dies de curts, documentals i taules rodones



Els organitzadors de festival han explicat que el dissabte 23 de novembre, a les 23:00 hores, se celebrarà la festa de presentació del Festival al Malanga Cafè de Vila "on actuarà per primer cop a Eivissa "L'Estrella de David ", alter ego de David Rodríguez, un dels grans de l'escena independent estatal".

Dimarts dia 26, al Centre de Joventut de Vila C19, tindrà lloc la primera activitat del Festival, l'exhibició a les 19:30 hores de `Leo a la vida', un documental sobre la mestra cubana Leonela Relys, creadora del mètode d'alfabetització més innovador fins al moment, el "Jo, sí puc". Es tracta d'un documental guanyador del World Woman Awards Gold Award Best Documentary (2018) i dels VI Premis Oriana Best Documentary (2018) i després de l'exhibició, dos dels creadors del documental participaran en un col·loqui en el qual s'aprofundirà sobre el tema de l'analfabetisme.

En el matí de dimecres 27 de novembre, a l'igual que durant el dijous i el divendres, al Centre de Joventut de Vila C19 s'exhibiran els curts de la secció juvenil. A partir de les 19:30 hores se celebrarà el primer passi de curtmetratges a concurs de la secció oficial (que ha rebut aquest any més de 800 curts provinents de totes les latituds del món) seguit per l'actuació dels humoristes bascos Axel Casas i Ronquete.

La projecció de curts continuarà el dijous 28 de novembre a Can Ventosa amb la segona sessió. L'últim passi de curts arribarà a Can Ventosa el divendres 29 de novembre, dia en què acabaran les votacions del públic que a més serà l'encarregat de donar el premi del mateix nom. Després tindrà lloc una taula rodona que, sota el títol de 'BE VIRAL, MY FRIEND' tractarà sobre la viralitat a Internet, amb la participació de Julián Génisson, Christian Flores, o Monstre Espaguetti (Anastasia Bengoechea).

Com cada any, la cloenda de l'Festival Mal de Cap tindrà lloc a la botiga de carretera "Can Jordi" on es durà a terme el lliurament de premis i el certamen finalitzarà les seves activitats amb el concert del duo aragonès "Los Gandules".

El cartell d'aquest any ha estat dissenyat per Paco Alcázar, dibuixant a El Jueves, Orgullo y Satisfacción, Mongolia, El Víbora, El País Semanal, Rolling Stone, Cinemanía o Rockdelux, entre d'altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada