dijous, 21 de març del 2019

Contacontes de Primavera al municipi de Santa Eulària des Riu

Aquest dijous, a les 17.00 hores, comença l’edició de 2019 dels Contacontes de Primavera de la Biblioteca Municipal de Santa Eulària des Riu. Des d’avui i fins el 26 d’abril, els Contacontes de Primavera oferiran 11 sessions repartides per totes les Parròquies del municipi. Com a novetat, el dissabte 30 de març, la cita estarà reservada per als boixos d’entre 1 i 3 anys amb una sessió de Marta Catalán titulada ‘A cau d’orella’. Per a assistir a aquesta proposta, centrada en el públic més menut i que inclourà la interacció entre la contacontes i el seu públic, serà necessària la inscripció prèvia. El motiu és poder garantir que tots els petits podran participar de l’experiència que tindrà lloc a la Sala de Lectura Infantil de la Biblioteca Municipal de Santa Eulària des Riu a partir de les 11.00 hores. Es tracta d’una activitat gratuïta i d’una durada prevista de 30 minuts.

A la programació també hi destaca l’única actuació en diumenge. Serà el dia 21 d’abril i tindrà lloc a la Sala Barrau de s’Alamera coincidint amb la celebració en aquest indret del poble de Santa Eulària del Dia del Llibre. En aquesta ocasió, a partir de les 11.00 hores, les històries correran a càrrec de David i Monma amb ‘Conta’m el món’.

Com sempre, la resta de sessions inclouran visites a totes les Parròquies. Així, a més de les sessions a la Biblioteca Municipal, el calendari preveu representacions (sempre a partir de les 17.30 hores) el dimarts 26 de març a la Biblioteca del CEIP Santa Gertrudis, amb Myotragus Teatre i ‘Vols ser un pirata?’; el dijous 28 de març al Centre Cultural des Puig d’en Valls, amb Neus Montero i els seus ‘Poemes contats’; el dimarts 2 d’abril a la Biblioteca del CEIP Sant Carles, amb les ‘Engrunes musicals’ de Xènia Fuertes; i el 5 d’abril, novament amb Myotragus Teatre, al Centre Cultural de Jesús.

Els muntatges ‘El bosc del cargol’ de Marta Catalán, ‘Lenguas parlanchinas’ de Marta de las Heras i ‘Sobre ser un mateix i altres històries’ de David i Monma completen la programació.

BIBLIOTECA MUNICIPAL DE SANTA EULÀRIA A LES 17.00 h

Dijous 21 de març - Neus Montero amb Poemes contats
Divendres 29 de març - Marta Catalan amb El bosc del cargol
Dijous 4 d’abril - Xènia Fuertes amb Engrunes musicals
Divendres 12 d’abril - Encarna de las Heras amb Lenguas parlanchinas
Dijous 26 d’abril - David i Monma amb Sobre ser un mateix i altres històries

BIBLIOTECA MUNICIPAL DE SANTA EULÀRIA A LES 11.00 h
Dissabte 30 de març - Marta Catalan amb A cau d’orella (recomanat d’1 a 3 anys). Capacitat limitada, és necessària inscripció prèvia

RESTA DE PARRÒQUIES
A LES 17.30 h


Dimarts 26 de març - Myotragus Teatre amb Vols ser un pirata? a la Biblioteca del CEIP Santa Gertrudis
Dijous 28 de març - Neus Montero amb Poemes contats al Centre Cultural des Puig d’en Valls
Dimarts 2 d’abril - Xènia Fuertes amb Engrunes musicals a la Biblioteca del CEIP Sant Carles
Divendres 5 d’abril - Myotragus Teatre amb Vols ser un pirata? al Centre Cultural de Jesús

SALA BARRAU
A LES 11.00 h

Diumenge 21 d’abril - David i Monma amb Conta’m el món

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada