dijous, 25 d’octubre del 2018

Teatre - ‘The Primitals’, en sessió doble al Palau de Congressos

‘The Primitals’, de la companyia madrilenya The Primitals Bros. Espectacle, definit com a una ‘comèdia a cappella’ amb uns peculiars aborígens, es presentarà en representació reservada per a estudiants d’ESO i de Batxillerat dels centres públics del municipi al matí del dia 31, i en sessió oberta al públic a partir de les 20.00 hores del dijous 1 de novembre.

‘The Primitals’, que forma part de la programació de teatre Platea que impulsa el Consistori, és un muntatge musical i de teatre gestual, de 90 minuts de durada i recomanada per a públics a partir de 10 anys. Les entrades es poden adquirir de forma anticipada a 16 euros a través de les pàgines www.visitsantaeulalia.com i www.festivalbarruguet.com, o a taquilla del Teatre Espanya (de dijous a diumenge) i el mateix dia de l’espectacle al Palau de Congressos per 18 euros.

La proposta es defineix com ‘una divertidíssima comèdia musical a cappella’ amb la següent sinopsi: “quatre aborígens d'un planeta que podria ser el nostre reclamen l'escenari, disposats a conquistar el públic - a riallades o a cops de matxet - però sempre desbordant música de mil gèneres que, com esponges, han anat absorbint en els seus viatges pels confins de l'espai temps”.

Fins a finals d’any encara hi haurà altres dos espectacles. El dia 10 de novembre arribarà el ‘Lunaticus Circus’ de Teatro Paraíso, i el dia 24 la Companhia do Chapitô (formació lusoextremenya) portarà al Palau de Congressos la seva versió d'Electra.

L’Ajuntament de Santa Eulària des Riu participa per cinquè any consecutiu al Programa PLATEA, Programa Estatal de Circulació d'Espectacles d'Arts Escèniques en espais de les entitats locals, organitzat per l'INAEM en col·laboració amb la FEMP (Federació Espanyola de Municipis i Províncies).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada