dilluns, 29 d’octubre del 2018

Concert per la Tolerància - Rèquiem de Mozart al Recinte Firal


El Recinte Firal d'Eivissa acollirà diumenge 4 de novembre el concert "Missa de Rèquiem en re menor KV626 de Wolfgang Amadeus Mozart" amb motiu del Dia Internacional per a la Tolerància.

Un espectacle gratuït que tindrà capacitat per a 1.000 espectadors. Les persones interessades a assistir-hi poden recollir la seua invitació a la segona planta del Consell d'Eivissa o a les oficines de Recinte Firal, en horari de matí.

El concert començarà a les 12.00 hores i la seua durada aproximada és d'una hora.

El concert comptarà amb la intervenció de l'orquestra Ibiza Soul Baroque (26 persones), amb Marian Roig Tur com a concertí, cor de cambra de València La Voix de l'Ame (20 persones), cor de cambra d'Eivissa Petit Cor (26 persones), i quatre solistes: la soprano Natalia Perelló, la mezzosoprano Adriana Mayer, el tenor Vicent Romero, i el baríton Fernando Piqueras, dirigits tots ells per Juan Francisco Ballesteros.

El Dia Internacional per a la Tolerància és una jornada que promou Nacions Unides "en favor del respecte i saber apreciar la riquesa i varietat de les cultures del món i les diferents formes d'expressió dels éssers humans".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada